Klasyk kuchni nowoorleańskiej „Gumbo Z'Herbes”, "kociołek" gotowany z siedmioma różnymi rodzajami "zieleniny", podawany z ryżem. Tradycyjna, autentyczna kuchnia głębokiego amerykańskiego Południa w najlepszym wydaniu.
Klasyk kuchni nowoorleańskiej „Gumbo Z'Herbes”, "kociołek" gotowany z siedmioma różnymi rodzajami "zieleniny", podawany z ryżem. Tradycyjna, autentyczna kuchnia głębokiego amerykańskiego Południa w najlepszym wydaniu.
SKŁAD:
Ryż Basmati (50%),
warzywa zielone (22%, w tym: zielona kapusta, szpinak, Cavolo Nero, jarmuż, rukiew wodna, pietruszka, sałata),
cebula,
czerwona papryka,
zielona papryka,
seler,
olej z otrębów ryżowych,
mąka zwykła,
wywar warzywny (por, marchew, cebula, pasternak, dynia, pieczarki), czosnek, sól, wędzona papryka, czarny pieprz,
pieprz Cayenne.
Brak opini
Zobacz także